Trumpai: GORGOROTH, AEGROTUM, TROLL


GORGOROTH pradeda įrašinėti sekantį albumą. Kaip skelbiama, Infernusas nesenai grįžo iš Tomo Asklundo Monolith studijos, kur šį bei tą jau repetavo. Daugmaž pusė dar pavadinimo neturinčio albumo dainų jau pusiau-paruoštos, o toliau darbas vyks visus likusius metus, besiderinant prie koncertų. Diskas lentynosna turėtų atgulti tik 2011-siais.

Be to Infernusas pranešė, kad sudarė kontraktą su EVH ir nuo šiol naudosis tik šios firmos stipriakais bei kubais. Dar viena nedidelė naujiena būtų ta, kad per grupės koncertus, kurie jau vyksta, bus galima įsigyti ne tik “Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt” vinilą, bet ir 7″ plokštelę “Bergen 1996”.


Vokiečiai AEGROTUM taip pat skelbia įrašinėjantis naują albumą. Kitaip nei GORGOROTH, tai bus pirmasis pilnas grupės diskas. Kol kas konkrečiau žinoma tik tiek, kad albume turėtų būti 8 kūriniai.


Norvegai TROLL tuo tarpu sukrovė į internetą 14 gabalų, parinktų iš visos grupės diskografijos, nepraleidžiant ir naujausiojo grupės darbo “Neo-Satanic Supremacy”. Visas šitas gėris patalpintas right čia.

Leave a comment